ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • telegram
  • instagram

عضویت در خبرنامه

از تور ها و آخرین آفرهای آرشا گشت مطلع شوید

چگونه ویزای فرانسه بگیریم

فرانسه از سال ۱۹۹۷ میلادی به عضویت پیمان شینگن در آمده و از این رو، کلیه گردشگرانی که قصد سفر به کشور فرانسه را دارند ملزم به دریافت ویزای شینگن پیش از سفر هستند. کشور فرانسه، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را به‌ صورت ویزاهای بلند مدت و کوتاه مدت به متقاضیان ورود به خاک کشور فرانسه ارائه می‌دهد.
البته لازم است بدانید که؛ موناکو با وجود اینکه در خاک فرانسه (ناحیه جنوب این کشور) قرار دارد، از قانون ویزای شینگن مستثنی است.
انواع ویزای فرانسه عبارتند از:
ویزای شینگن توریستی
ویزای تجاری- ویزای پزشکی- ویزای فرهنگی ویژه هنرمندان و ورزشکاران- ویزای مقامات رسمی- ویزای تحصیلی- ویزای ازدواج با شهروندان فرانسوی- ویزای ترانزیت فرودگاهی- ویزای کودکان (به منظور سهولت رفت و آمد کودکان زیر سنت قانونی که یکی از والدین آن‌ها در کشور دیگری ساکن است)-ویزای نخبگان


برای دریافت چه نوع ویزایی اقدام نماییم؟
بطور کل درخواست برای دریافت ویزای توریستی (نوع C) رایج تر است.
ویزای توریستی فرانسه مخصوص سفرهای تفریحی کوتاه مدت یا دیدار با اعضای خانواده و بستگان است. اگر تصمیم به تحصیل یا کار در فرانسه دارید، این نوع ویزا مناسب نیست و باید برای ویزای تحصیلی فرانسه یا ویزای کار اقدام کنید. اعتبار ویزای توریستی فرانسه بستگی به تصمیم سفارت فرانسه و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزای فرانسه، سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزای فرانسه مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.
لازم است توضیح دهیم :
چهار نوع ویزای شینگن صادر می‌شود که اکثر ویزای مورد درخواست ایرانی‌ها، ویزای توریستی و نوع C آن است. ویزای نوع A ویزای ترانزیت است؛ یعنی مسافر نمی‌تواند از فرودگاه خارج شود، فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های شینگن پرواز خود را عوض کند و به کشوری در خارج از شینگن برود. ویزای نوع B ویزای عبور است؛ یعنی مسافر می‌تواند از فرودگاه خارج شود و از شینگن به عنوان منطقه عبوری استفاده کند تا از طریق زمینی خود را به کشوری در خارج از محدوده شینگن برساند. ویزای نوع D ویزای بلندمدت است که معمولا تاجران و بازرگانان از آن استفاده می‌کنند تا بتوانند در طی سال چندین بار به شینگن وارد و از آن خارج شوند.
چطور برای دریافت ویزای فرانسه اقدام کنیم؟
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری، پر کردن فرم تقاضای روادید است. این فرم را می‌توان از بخش روادید سفارت فرانسه یا از طریق وب‌سایت سفارت تهیه کرد. لطفا به این نکته توجه داشته باشید که؛ اگر خانوادگی سفر می‌کنید، برای هرکدام از اعضا باید فرم جداگانه‌ای پر شود.(باقی موارد این مدارک هم تا حد امکان برای هر نفر باید به صورت جداگانه تهیه شود.)

ویزای فرانسه
پس از تکمیل مدارک نوبت به دریافت زمان مصاحبه می‌رسد. درخواست وقت ملاقات برای مصاحبه از طریق وبسایت سفارت انجام می‌شود و متقاضی باید بعد از ثبت درخواست خود، نسخه چاپ شده صفحه مورد نظر را به همراه سایر مدارک در روز ملاقات به همراه داشته باشد.
«برای ویزای توریستی فرانسه، حضور متقاضی (به استثنای کودکان زیر ۱۲ سال) الزامی است و مصاحبه انجام می‌شود.»
مطابق اطلاعیه جدید سفارت فرانسه، از تاریخ ۱۷ خرداد ۱۳۹۵، تنظیم وقت جهت درخواست روادید فقط از طریق ایمیل انجام می‌شود. برای این کار بهتر است تا ۳ ماه پیش از موعد سفر اقدام کنید.
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی فرانسه
اخذ ویزای توریستی کشور فرانسه با فراهم آوردن مدارک متعددی میسر است. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می‌بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود به کشور مورد نظر، فرد بطور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت. (زیرا برخی افراد با اخذ ویزای توریستی دیگر کشورها، قصد در ورود به کشور مورد نظر و اخذ اقامت آن کشور را دارند.)
۱) فرم درخواست روادید (دانلود رایگان): فرم درخواست روادید کوتاه مدت برای فرانسه که باید به زبان انگلیسی یا فرانسوی تکمیل شود (لیست مترجمان مورد تائید سفارت فرانسه در ایران).
۲) دو قطعه عکس رنگی: دو قطعه عکس رنگی زمینه سفید
۳) اصل گذرنامه متقاضی به همراه کپی: اعتبار گذرنامه باید حداقل سه ماه پس از پایان اعتبار روادید درخواستی بوده و دارای حداقل ۲ صفحه مهر نخورده باشد.
۴) کپی روادید شینگن قبلی: فتوکپی کلیه روادیدهای شینگن که تاکنون دریافت کرده‌اید (بر روی گذرنامه فعلی و گذرنامه‌های قبلی) و فتوکپی همه مهرهای ورود و خروج.
۵) شناسنامه: اصل شناسنامه فرد متقاضی به همراه کپی تمام صفحه‌ها
۶) اسناد وضع اجتماعی حرفه‌ای و تمکن مالی
• کارمندان: قرارداد کار، صورتحساب بانکی شش ماه گذشته، رضایت‌نامه کارفرما مبنی بر خروج متقاضی، مفاصا حساب مالیاتی
• برای تجار و بنگاه داران: آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و اظهارنامه ثبت در ثبت شرکت‌ها، کارت بازرگانی یا پروانه کسب، پرینت گردش حساب بانکی.
• مشاغل آزاد: کپی جواز کسب، صورتحساب گردش حساب بانکی ۶ ماهه، مفاصا حساب مالیاتی.
• بازنشستگان: فیش حقوق بازنشستگی ۶ ماه گذشته.
• برای کودکان و دانشجویان: گواهی تقبل هزینه توسط یکی از والدین، اسناد هویتی، تمکن مالی و وضع حرفه‌ای شخصی که هزینه‌های سفر را تأمین می‌کند، اجازه خروج رسمی پدر وقتی فرزند بدون پدر خود مسافرت می‌کند، گواهی اشتغال به تحصیل در مدرسه یا دانشگاه یا گواهی ثبت نام برای سال آینده، گواهی برخورداری از محل سکونت در فرانسه
۷) واچر هتل (در صورت نداشتن رزرو هتل، مسافر باید مدارک توان مالی تأمین هزینه‌ها به اندازه ۱۲۰ یورو در روز را ارائه دهد)
۸) بلیط رفت و برگشت
۹) بیمه نامه بین‌المللی پزشکی و بازگشت به کشور مبدأ مبنی بر پوشش هزینه‌های احتمالی بازگشت به کشور مبدأ به دلیل پزشکی، درمان پزشکی اورژانس و یا هزینه‌های بستری اورژانس در سرتاسر فضای شنگن تا سقف تضمین شده حداقل ۳۰,۰۰۰ یورو برای تمام مدت اقامت گواهی کند.(دارنده روادید کثیرالسفر موظف به ارائه بیمه نامه معتبر برای مدت اولین سفر بوده، تهیه بیمه نامه برای سفرهای بعدی بر عهده خود اوست)
۱۰) نامه‌ای که در آن کاملا هدف از سفر به فرانسه ذکر شده است.
لازم است بدانید؛ در برخی موارد مانند ویزای شینگن توریستی، ویزای تجاری، ویزای فرهنگی و مقام‌های رسمی از متقاضی درخواست می‌شود تا برگه دعوتنامه را نیز به همراه سایر مدارک ارائه کند.
لطفا توجه داشته باشید که جمع آوری پرونده های تقاضای ویزای فرانسه از تاریخ 18 ژوئیه 2017 توسط شرکت خصوصی VFS در خارج سفارت (واقع در مرکز تجاری پالادیوم) انجام می گردد.
زمان و هزینه اخذ ویزای توریستی فرانسه
بررسی اولیه مدارک به منظور صدور ویزا دو هفته طول خواهد کشید. ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک، چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص می‌شود که شما واجد دریافت ویزای فرانسه هستید یا خیر.
در این مدت گذرنامه شما پیش سفارت باقی می‌ماند. سفارت فرانسه پس از دریافت مدارک به شما رسید می‌دهد و در این رسید، تاریخ و زمان مراجعه به سفارت برای پاسخ نهایی ویزای فرانسه ذکر شده است. هنگام مراجعه مجدد لازم است که این رسید را همراه داشته باشید.

ویزای فرانسه
قیمت ویزای فرانسه ۶۰ یورو است که زمان ارائه‌ مدارک به صورت نقد در سفارت پرداخت می‌کنید. این مبلغ بابت بررسی درخواست ویزای فرانسه و مدارک شماست و در هیچ حالتی سفارت این مبلغ را برنمی‌گرداند.
اعتبار ویزای توریستی فرانسه بستگی به تصمیم سفارت فرانسه و نوع درخواست شما دارد. پس از صدور ویزای فرانسه، سفارت برچسب ویزا را در گذرنامه شما می‌چسباند. این برچسب شامل تمام اطلاعات اصلی ویزای فرانسه مانند تاریخ اعتبار و میزان دفعاتی که می‌توانید با آن سفر کنید، می‌شود.
آدرس سفارت فرانسه در تهران
نشانی: خیابان نوفل‌لوشاتو، شماره ۶۶-۶۴
تلفن: ۶۴۰۹۴۰۰۰ – ۰۲۱
نمابر: ۳-۶۴۰۹۴۰۹۲
وب‌سایت سفارت: www.ambafrance-ir.org

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس آرشاگشت

  •   تهران - سهروردی شمالی - خ خرمشهر - خ عشقیار -پلاک2 - واحد 5

  •     تلفن: 43415-021

  •     تلفن: 88768611-021

  •    ایمیل: info@arshagashtvisa.com

         

خبرنامه

از تور ها و آخرین آفرهای آرشا گشت مطلع شوید

© تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد آرشاگشت محفوظ می باشد.