ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • telegram
  • instagram

عضویت در خبرنامه

از تور ها و آخرین آفرهای آرشا گشت مطلع شوید

چگونه ویزای ایتالیا بگیریم

ایتالیا یک کشور مترادف با غذای خوشمزه است. این کشور همچنین یک کشور زیبا است و تعداد زیادی از گردشگران و افرادی که به دنبال استخدام هستند و در طولانی مدت در ایتالیا زندگی می کنند را جذب می کند. اما بسته به اینکه شما در کدام کشور شهروند هستید و اهداف و مدت سفر شما چیست

شما ممکن است یا شاید نیازی به درخواست ویزا برای ورود، زندگی و کار در آن کشور نداشته باشید. قبل از اینکه به پیش بروید و این کار را انجام دهید، مهم است بدانید که شرایط ویزا ایتالیا برای شما لازم است.

سفارت ایتالیا فقط وقتی برای شما ویزا سفر به حوزه شینگن را صادر می‌کند که تنها مقصد یا مقصد اصلی سفر، کشور ایتالیا باشد. اگر بدون در نظر گرفتن این موضوع ویزای شینگن گرفته باشید سایر کشورهای عضو پیمان شینگن می‌توانند از ورود شما جلوگیری کنند. هر کسی که بخواهد ویزا بگیرد به جز کودکان زیر ۱۲ سال باید اثر انگشت خود را ثبت نماید.

 

قبل از ورود به ایتالیا نیازمند ویزا، خوب است بدانید که دسته های مختلف ویزا در دسترس هستند و کدام یک باید برای شما مناسب باشد. علاوه بر لیستی از اسناد عمومی که در بالا ذکر شده است هر نوع ویزا برای متقاضی نیاز به ارائه چند اسناد خاص دارد که ممکن است برای درخواست ویزای دیگری مورد مورد نیاز نباشد.

 

انواع ویزا:

ویزای توریستی

ویزای توریستی – این احتمالاً یکی از محبوب ترین ویزای ایتالیایی برای افراد است که درخواست می کنند این ویزا برای کسانی است که مایل به بازدید از ایتالیا کمتر از 90 روز برای اهداف تفریحی یا گردشگری هستند. طبق اظهارات ویزای ایتالیا، مدارک زیر باید مخصوصاً برای درخواست ویزای توریستی به سفارت ارائه شود:
نامه دعوت با آدرس و شماره تلفن از طرف اعضای خانواده یا حامی مالی – در صورت امکان
اظهارات بانکی از 6 ماه گذشته
نسخه گذرنامه

ویزای کسب و کار

ویزای کسب و کار – این ویزا برای کسانی است که قصد سفر به ایتالیا برای اهداف مربوط به کار موقت را دارند. اسناد مورد نیاز برای درخواست ویزای کسب و کار عبارتند از:
نامه دعوت از شرکت ایتالیایی برای بازدید شما و آدرس شما همراه با تاریخ سفر برای شما
نامه ای از کارفرمای شما که بگوید اجازه کسب و کار شما را می دهد
اظهارات از 6 ماه گذشته
نامه دعوت نیز باید ذکر کند که در طول سفر خود هزینه های متقاضی را پوشش می دهد. باید مشخص شود که آیا کارفرمای یا شرکت محلی ایتالیایی آن را حمایت خواهد کرد.
ویزا برای فعالیت های فرهنگی، ورزشی خدمه فیلم- این یک ویزای ویژه برای متقاضیانی است که مایل به شرکت در حوادث فرهنگی یا ورزشی می باشند سفر می کنند. علاوه بر این، این ویزا همچنین مجوز فیلمبرداری از خدمه را برای فیلمبرداری در ایتالیا می دهد. اسناد مورد نیاز جهت ارائه ویزای ایتالیا برای این دسته عبارتند از:
نامه دعوت از مقامات ذیصلاح با جزئیات ماهیت رویدادها یا فعالیت ها. این نامه همچنین باید به منظور دیدار و همچنین نحوه پوشش هزینه ها ذکر شود
فهرست اسامی همه اعضای خدمه مسافرتی
مدت اقامت
برنامه سفر

ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی – این نوع ویزا فقط برای متقاضیانی است که قصد تحصیل در موسسه ایتالیایی دارند و یا حتی در مدت کمتر از 6 ماه تحت آموزش و تمرین های آموزشی قرار می گیرند. اسناد مورد نیاز برای واجد شرایط برای این ویزا عبارتند از:
یک گواهی ثبت نام یک نامه ارائه شده که پذیرش در یک دوره یا برنامه آموزشی را نشان دهد
گواهی تکمیل و یا دوره های قبل از آن
حمایت مالی یا اثبات حمایت / بورس تحصیلی

ویزای ترانزیت

ویزای ترانزیت – همانطور که در ویزای ایتالیا مورد نیاز است قبل از رفتن به مقصد، ویزای حمل و نقل مورد نیاز است. اما فقط متقاضیان از چند کشور باید این ویزا را بدست آورند. این فهرست شامل کشورهای زیر است:
افغانستان،بنگلادش، جمهوری دموکراتیک کنگو،اریتره، اتیوپی، غان، هندوستان، ایران، عراق، اردن، لبنان، میانمار /، برمه، نیجریه، پاکستان، سومالی، سری لانکا، سودان، سوریه، ترکیه

برای دریافت ویزای حمل و نقل هوایی در ایتالیا، شما باید یک کپی از ویزای معتبر خود را برای مقصد نهایی خود ارسال کنید. برای همه کشورهای دیگر که در این لیست ذکر نشده است اگر شما قصد دارید در منطقه حمل و نقل بین المللی در فرودگاه بمانید ویزای ترابری مورد نیاز نیست.

سفر رسمی ویزا ویزیت رسمی Official visit visa – اگر هدف سفر شما برای شرکت در جلسات بین المللی، مشاوره، مذاکرات و یا رویدادها باشد، این ویزای شما خواهد بود. اسناد زیر باید به سفارت نشان داده شود تا واجد شرایط برای این ویزا باشید:
کپی دعوت رسمی
هویت متقاضی
هدف سفر (مذاکرات، جلسات، رویدادها توسط سازمان های بین دولتی، مشاوره)
مدت اقامت
جزئیات اقامت
جدا از این، اگر شما شرایط ویزای ایتالیا را برآورده کرده و ویزای شینگن ایتالیایی را تضمین کنید همچنین می توانید بدون هر گونه محدودیتی آزادانه به سن مارینو و واتیکان سفر کنید.
الزامات ویزای ایتالیا از یک نوع ویزا به دیگری متفاوت است. هنگام درخواست برای ویزای خاص، اطمینان حاصل کنید که لیست اسناد را به طور کامل ارسال کنید.

الزامات کلی ویزا ایتالیا:

برای انجام ویزای ایتالیا، یک لیست کلی از اسناد و مدارک لازم است که به سفارت داده می شود بدون در نظر گرفتن نوع ویزای ایتالیایی که درخواست می کنید. این فهرست شامل اسناد زیر است:
فرم درخواست صحیح به درستی پر شده باشد
پاسپورت معتبر
2 عکس سایز پاسپورت
بیمه سفر با حداقل پوشش 30،000 یورو
رزرو پرواز در طول سفر و یا یک برنامه سفر کامل
رزرو هتل یا اثبات اقامت
نامه هیچ گونه اعتراضی از کارفرما
اظهارات بانک از 3 ماه گذشته

اطلاعات سفارت ایتالیا

بخش کنسولی

اداره کنسولی سفارت ایتالیا در تهران، خیابان جردن، خیابان نلسون ماندلا (بلوار آفریقای سابق)، بن بست فرزان شرقی، پلاک ۱۵ واقع شده است.

شماره های تلفن 

  • دفتر ویزا: ۸۸۱۹۰۱۶۰-۰۲۱
  • دفتر امور کنسولی: ۸۸۷۸۳۴۹۸-۰۲۱

ساعات کاری اداره کنسولی

اداره کنسولی ایتالیا یک شنبه‌ها از ساعت ۸ الی ۱۳ و دوشنبه تا جمعه از ساعت ۸ الی ۱۴ باز و در روزهای جمعه و شنبه تعطیل است.

ساعات کاری دفتر تایید مدارک

دفتر تایید مدارک سفارت ایتالیا روزهای دوشنبه تا پنج ‌شنبه از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ ظهر باز است.

گرفتن وقت سفارت ایتالیا

برای درخواست ویزا باید از قبل وقت بگیرید و این کار را به صورت اینترنتی انجام می شود. باید به سایتی که در سایت سفارت معرفی شده بروید و از بین روزهایی که ظرفیت آن ها هنوز پر نشده روز خود را انتخاب کنید، اگر نیاز به اطلاعات بیشتری داشتید می توانید به مسئولان سفارت ایمیل بزنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس آرشاگشت

  •   تهران - سهروردی شمالی - خ خرمشهر - خ عشقیار -پلاک2 - واحد 5

  •     تلفن: 43415-021

  •     تلفن: 88768611-021

  •    ایمیل: info@arshagashtvisa.com

         

خبرنامه

از تور ها و آخرین آفرهای آرشا گشت مطلع شوید

© تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد آرشاگشت محفوظ می باشد.