ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • telegram
  • instagram

عضویت در خبرنامه

از تور ها و آخرین آفرهای آرشا گشت مطلع شوید

مدارک ویزا فرانسه

مــدارک لازم بــرای ویزای فـرانــسه

 

– اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضاء شده).
– اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
– فتوکپی از صفحات 2-9 گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن، آمریکا، کانادا، استرالیا، …
* به علاوه یکسری فتوکپی از صفحات مشخصات و اعتبار برای بخش فروش.
– اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.
* برای افراد همراه در گذرنامه نیز باید فرم جداگانه امضاء شود.
* فرم ویزای افراد زیر 16 سال باید توسط والدین امضاء گردد.
– تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).
– 3 قطعه عکس 5/4×5/3 رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو (فاصله فوقانی سر تا چانه 32 میلیمتر باید باشد).
* عکس هایی که با شرایط فوق مطابقت نداشته باشند، تحویل گرفته نخواهند شد.
* لطفاً از ارسال عکس های اسکن و یا روتوش شده خودداری فرمائید.
– فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه.
– گواهی اشتغال به کار، روزنامه رسمی، پروانه کسب به نام مسافرو لیست بیمه کارکنان.
* در گواهی اشتغال به کار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد، سابقه و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذکر شده باشد
(همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شرکت).
* برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به کار همسر الزامی است.
– رزومه انگلیسی تایپ شده (شرح وضعیت خانوادگی، سوابق تحصیلی- شغلی و …) با امضاء توسط مسافر.
* تمام اطلاعات در متن رزومه باید به صورت تشریحی باشد. لطفاً از دادن جواب های کوتاه خودداری فرمائید.
– برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل ،کارت دانشجوئی، مدارک شغلی ومالی والدین یا همسر الزامی است.
* تقاضای ویزای افراد محصل و فرهنگیان فقط در ایام نوروز و تابستان پذیرفته می شود.
– برای افراد بازنشسته، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، دفترچه بیمه وآخرین فیش حقوقی الزامی است.
– پرینت حساب جاری بانکی 3 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک).
*لطفا به مسافرین اعلام بفرما ئیدعلاوه بر پرینت حساب بانکی ارسالی برای بخش ویزا، یک هفته قبل از مراجعت به سفارت پرینت
جدیدی تهیه و همراه خود به سفارت ببرند .
– فتوکپی سند مالکیت به نام مسافر (تمام صفحات).
– ترجمه رضایت نامه محضری اجازه پدر برای فرزندان زیر 18 سال متقاضی ویزا (همراه مادر) با تائید وزارت امور خارجه.
*** اصل مدارک جهت روئیت و کنترل در روز مصاحبه باید همراه مسافر باشد.
*** تمام افرادی که متقاضی ویزای فرانسه هستنداز این پس باید برای انگشت نگاری در سفارت حاضر شوند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس آرشاگشت

  •   تهران - سهروردی شمالی - خ خرمشهر - خ عشقیار -پلاک2 - واحد 5

  •     تلفن: 43415-021

  •     تلفن: 88768611-021

  •    ایمیل: info@arshagashtvisa.com

         

خبرنامه

از تور ها و آخرین آفرهای آرشا گشت مطلع شوید

© تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد آرشاگشت محفوظ می باشد.