ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • telegram
  • instagram

عضویت در خبرنامه

از تور ها و آخرین آفرهای آرشا گشت مطلع شوید

TITLE

DESCRIPTION

مدارک ویزا ایتالیا

مدارک سفر به ایتالیا شامل سه دسته مدرک میباشد که طی فرآیند گرفتن ویزای ایتالیا مورد نیاز میباشد
1.    مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا
2.    مدارک لازم برای ارایه در روز مصاحبه
3.    مدارک لازم برای سفر به ایتالیا بعد از تایید درخواست ویزای شما

مدارک لازم برای گرفتن وقت سفارت ایتالیا:
•    کپی صفحه اول گذرنامه یا پاسپورت
•    شماره تماس متقاضی
•    تاریخ دعوتنامه یا هتل (درصورت وجود)

مدارک لازم برای ارائه در روز مصاحبه:
در روز مصاحبه به همراه داشتن مدارک زیر الزامی میباشد. توجه کنید که این مرحله بسیار مهم میباشد لذا در فراهم آوردن مدارک به دقت عمل کنید در غیر این صورت احتمال رد تقاضای درخواست ویزای شما بالا خواهد بود. فرم درخواست ویزا را میتوانید در روز مصاحبه دریافت، تکمیل و ارایه نمایید.

1.    شناسنامه (همراه با ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات)

2.    فرم تکمیل شده درخواست ویزای ایتالیا

3.    دعوتنامه تکمیل شده توسط یک شهروند ایتالیایی یا شهروند خارجی ساکن ایتالیا

4.    فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده و کپی از کارت اقامت وی

5.    گذرنامه ( 6 ماه اعتبار از تاریخ درخواست ویزا و کپی از 5 صفحه اول و صفحات داری مهر ویزا)

6.    دو قطعه عکس رنگی 3 در 4 (روشن، واضح و کاملا جدید و مشابه با ظاهر فعلی شما)
توجه: در صورتی که عکس همراهان در پاسپورت شما باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.

7.    اسناد دال بر وضعیت شغلی متقاضی:
کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی .

 کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار .

صاحبان شرکت‌های خصوصی: آخرین روزنامه رسمی شرکت )که از تاریخ صدورش بیش از سه سال نگذشته باشد) همراه با رزومه‌ی شرکت به زبان انگلیسی، و  دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

مشاغل آزاد: جواز کسب معتبر صادره از شهرداری محل سکونت به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی و یا کارت بازرگانی به همراه رسید آخرین پرداخت مالیاتی.

 اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و دانشجویان: کارت عضویت هیئت علمی یا کارت بین‌المللی دانشجویی.
نکته: ارائه ترجمه و اصل فیش حقوقی و یا جوازکسب همسر برای خانم های متاهل الزامی است.

8.    آدرس دقیق محل کار و منزل

9.    پرینت 3 ماهه آخر حساب جاری بانکی با گردش مالی مناسب.

10.    ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ هشتاد میلیون ریال برای هر فرد

11.    ترجمه آخرین مدرک تحصیلی، و دو سری کپی از اصل مدارک فارسی.

12.    سند مالکیت به نام فرد متقاضی یا همسر به همراه ترجمه.

13.    60 یورو پول نقد.
توجه: تمام ترجمه ها باید به زبان انگلیسی یا ایتالیایی باشد و داشتن مهر رسمی دادگستری الزامی نیست.

مدارک لازم برای سفر به ایتالیا بعد از تایید درخواست ویزای شما:
1.    بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی به همراه اصل و کپی.
2.    کل مبلغ ویزا.
3.    رزور هتل در مقاصد مورد نظر در ایتالیا (در صورت دارا بودن) به همراه اصل و کپی
4.    بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما به همراه اصل و کپی.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس آرشاگشت

  •   تهران - سهروردی شمالی - خ خرمشهر - خ عشقیار -پلاک2 - واحد 5

  •     تلفن: 43415-021

  •     تلفن: 88768611-021

  •    ایمیل: info@arshagashtvisa.com

         

خبرنامه

از تور ها و آخرین آفرهای آرشا گشت مطلع شوید

© تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد آرشاگشت محفوظ می باشد.