ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

  • telegram
  • instagram

عضویت در خبرنامه

از تور ها و آخرین آفرهای آرشا گشت مطلع شوید

TITLE

DESCRIPTION

مدارک ویزا آلمان

1. دو قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه روشن بدون عینک و لبخند در ابعاد‎ ‎‏45‏‎‏×35 میلیمتر که ظرف یکسال اخیر گرفته ‏شده باشد. لطفا ً از الصاق عکس‌ها روی فرم درخواست صدور روادید خودداری فرمائید.‏
‏2.‏ تکمیل فرم درخواست صدور روادید در سه نسخه. تقاضا دارد به کلیه پرسش‌های این فرم به صورت دقیق پاسخ ‏دهید.‏
‏3.‏ ارائه مدارک شغلی از قبیل روزنامه رسمی – کارت بازرگانی – جواز تولید – پروانه کسب – فیش حقوقی – گواهی دانشجویی – لیست بیمه بهمراه کپی آن.‏
4.در صورت شاغل بودن همسر ارائه مدارک شغلی همسر
‏5.‏ بیمه درمانی مسافرتی برای طول مدت سفر به همراه کپی آن. چنانچه بیمه مسافرتی از آلمان باشد به عبارتی شخص ‏دارای کارت بیمه از یک دفتر بیمه در آلمان باشد می‌بایست تائیدیه‌ای به تاریخ روز از بیمه ضمیمه باشد.‏
6.‏گذرنامه متقاضی به همراه کپی از صفحات 2 و 3. گذرنامه باید از زمان پایان روادید درخواستی، به مدت حداقل 3 ماه ‏معتبر باشد.‏
7. شناسنامه متقاضی و شناسنامه همسر وی به همراه کپی
8.‏ارائه سند مالکیت که بنام متقاضی و یا همسر متقاضی باشد. به همراه کپی آن.‏
9.‏پرداخت هزینه صدور روادید به میزان -/000/410 ریال لطفا ً جهت پرداخت هزینه صدور روادید اسکناس‌های ‏ده هزار ریالی و یا بیست هزار ریالی ” سالم ” به همراه داشته باشید.‏

مدارک اختصاصی متقاضیان نمایشگاهی‏
‏10.ارائه معرفی نامه به زبان فارسی از یک سازمان دولتی و یا وابسته به دولت یا انجمن صنفی حاوی اطلاعات زیر به همراه یک ‏نسخه کپی: نام و نام خانوادگی متقاضی / پست سازمانی وی در شرکت / دلیل و زمان سفر ‏
11. ارائه تائیدیه رزرو هتل از آلمان با امضاء و برروی سر برگ هتل – چنانچه رزرو هتل بصورت ‏E-mail‏ است تنها ‏رزروهایی قابل قبول است که از طریق اتاق بازرگانی ایران و آلمان با مهر اتاق گرفته شده باشد.‏
‏12. متقاضی بازدید از نمایشگاه ملزم به خرید کارت ورودی تمام مدت نمایشگاه از اتاق بازرگانی ایران و آلمان است.‏
‏13. مدت صدور ویزای شنگن نمایشگاهی یک روز قبل از نمایشگاه و 4 روز بعد از نمایشگاه است.‏
خواهشمند است تقاضای درخواست روادید خود را به همراه کلیه مدارک فوق 4 هفته پیش از شروع زمان روادید درخواستی به ‏این اتاق بازرگانی تسلیم فرمائید.‏
14. تائیدیه رزرو بلیط هواپیما

به غیر از مدارک فوق ممکن است سفارت خواستار ارائه مدارک دیگری نیز باشد.‏

 

افرادی که در دو سال گذشته از سفارت آلمان ویزای شنگن دریافت کرده اند و به کشور آلمان سفر کرده اند ‏نیازی به مراجعه به سفارت ندارند و مدارک خود را به اتاق بازرگانی تحویل دهند. ‏زمان مصاحبه در سفارت آلمان از طریق اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان تعیین و به متقاضیان اعلام می‌گردد. ‏خواهشمند است حتماً در تاریخ و ساعت مقرر در سفارت آلمان به همراه کلیه مدارک زیر حضور یابید.‏

متقاضیان ملزم به ترجمه مدارک خود نیستند. کلیه مدارک را به زبان فارسی به سفارت آلمان تحویل فرمائید!

تذکر مهم

مشخصات عکس پرسنلی ‏

از تاریخ 01 ژانویه 2006 (12 دی 1384) درخواست‌های روادید فقط با داشتن عکس جدید با زمینه روشن پذیرفته می‌شود. ‏خواهشمند است به این نکته توجه فرمایید، که صورت شما، حتی با داشتن روسری، کاملا ًمشخص باشد. به دوربین مستقیم نگاه ‏کنید و از لبخند زدن خودداری نمایید.‏

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس آرشاگشت

  •   تهران - سهروردی شمالی - خ خرمشهر - خ عشقیار -پلاک2 - واحد 5

  •     تلفن: 43415-021

  •     تلفن: 88768611-021

  •    ایمیل: info@arshagashtvisa.com

         

خبرنامه

از تور ها و آخرین آفرهای آرشا گشت مطلع شوید

© تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت نزد آرشاگشت محفوظ می باشد.