Sharing is caring!

فرانسه

* کلیه مدارک علاوه بر ترجمه نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه دارند.

۱) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود. ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. ج) نداشتن مهر ورود و خروج(مسافرت) قبرس ترک.

۲) ۶ قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.( حداکثر برای ۶ ماه اخیر)

۳) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۴) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان لاتین با مهر بین الملل بانک

* در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب ۱ ماه گذشته کافی می­باشد.

* ضمنا­ً گواهی حساب یا سپرده از مؤسسه­ های مالی و اعتباری قابل قبول نمی­باشد.

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.

۵) اصل و ترجمه سند مالکیت.

۶) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدارک تحصیلی (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

* ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است.

د) بازنشسته ­ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

۷) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است.

۸) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه­ دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز بهضمانت ­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

تهران، خیابان سهروردی شمالی، خیابان خرمشهر (آپادانا)، خیابان عشقیار (نیلوفر)، پلاک ۲، طبقه ۲، واحد ۵ کدپستی: 1533855916
Call Now Buttonبا ما درتماس باشید
با تجربه ترین مجری تورهای اروپا و ویزای شینگن

به کانال تگرام آرشا گشت خوش آمدید.

عضو شدن بستن
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • Email
  • Print