مدارک وقت سفارت یونان – فرانسه – ایتالیا

* کلیه مدارک علاوه بر ترجمه نیاز به تائیدیه دادگستری و امور خارجه دارند.

۱) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه ­های قبلی.

الف) مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود. ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. ج) نداشتن مهر ورود و خروج(مسافرت) قبرس ترک.

۲) ۶ قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.( حداکثر برای ۶ ماه اخیر)

۳) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

۴) اصل و ترجمه گواهی حساب بانکی و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر ۱۰ روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد.

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان لاتین با مهر بین الملل بانک

* در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب ۱ ماه گذشته کافی می­باشد.

* ضمنا­ً گواهی حساب یا سپرده از مؤسسه­ های مالی و اعتباری قابل قبول نمی­باشد.

* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال باشد.

۵) اصل و ترجمه سند مالکیت.

۶) اصل و ترجمه مدارک شغلی به همراه آخرین مدارک تحصیلی (جهت تایید مدارک شغلی) که برای کلیه مشاغل الزامی است.

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

* ارائه دفترچه بیمه و اصل مدارک تحصیلی جهت گرفتن مهر دادگستری و مهر تاییدیه وزارت امور خارجه الزامی است.

د) بازنشسته ­ها: حکم بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار ).

* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.

۷) برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانمهای متأهل که تنها سفر می­کنند، رضایت­نامه محضری الزامی است.

۸) ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه­ دار.

* حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی می­باشد.

* اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می­ماند.

* چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز بهضمانت ­های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می­گردد.

* لازم به ذکر است کپی مدارک بر روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

اینستاگرام آرشاگشت ویزا ArshaGasht.Visa

RSS سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری

  • نشست تخصصی پایگاه‌های میراث‌جهانی قنات ایرانی و باغ ایرانی برگزار شد ۱۳۹۸-۰۴-۰۵
    دومین نشست تخصصی پایگاه‌های میراث‌جهانی قنات ایرانی و باغ ایرانی با حضور اعضای هیأت راهبردی، مشاوران و صاحب‌نظران و متخصصان حوزه‌های مرتبط، علاقه‌مندان و دانشجویان در محل پایگاه واقع در کاخ گلستان برگزار شد. موضوع این نشست تخصصی، ساماندهی درختان و فضای سبز باغ فین کاشان و همچنین عملکرد پایگاه میراث جهانی قنات ابراهیم آباد اراک […]
  • طرح «چهارشنبه های هنری، روزی برای حمایت از صنایع‌دستی» در تهران برگزار می‌شود ۱۳۹۸-۰۴-۰۵
    مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان تهران گفت: «طرح "چهارشنبه‌های هنری، روزی برای حمایت از صنایع‌دستی" به‌منظور خرید بدون واسطه هنرهای سنتی و اختصاص یک روز از هفته برای جلب توجه عمومی به صنایع‌دستی اجرا می‌شود.» پرهام جانفشان مدیر کل میراث‌فرهنگی این استان با اعلام این که، هدف نهایی این طرح قرار دادن صنایع دستی […]
  • رالی صلح تهران ـ سردشت برگزار می‌شود ۱۳۹۸-۰۴-۰۵
    رالی گردشگری «صلح تهران ـ سردشت» از ۶ تا ۸ تیرماه ۹۸ با همکاری کانون جهان‌گردی و اتومبیل‌رانی برگزار می‌شود. هدف از برگزاری  این رالی سه روزه گرامیداشت یاد و خاطره قربانیان کاربرد سلاح‌های کشتار جمعی و شیمیایی، توسعه فرهنگ دوستی و ترویج فرهنگ گردشگری صلح است. در رالی صلح تهران - سردشت، جانبازان شیمیایی […]

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای آژانس هواپیمایی آرشاگشت محفوظ میباشد. ©Copyright 2019

ArshaGashtVisa@gmail.com

0214341509197276847

سهروردی شمالی.خرمشهر.عشقیار.پ۲.ط2

Call Now Buttonبا ما درتماس باشید